Autobedrijf Vankeirsbilck is aangesloten bij BOSCH CAR SERVICE
opleiding en technische ondersteuning door Bosch, grootste ontwikkelaar van elektronicasystemen voor automobielsector
Bij ons staat u als klant centraal.
U voelt zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie.
Wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.

Bosh Car Service Assistance
Bosch Car Service garandeert u mobiliteit :
- 24u per dag, 7 dagen per week
- Pechhulp van voor uw deur tot in heel Europa
- Vervangend vervoer
- Terugbrengen van voertuig en inzittenden vanuit het buitenland

Waarom?

Wist u dat er per week ong. 25.000 mensen, zelfs met nieuwe auto’s vol geavanceerde elektronica, door pech niet verder kunnen rijden? Een mechanisch defect, een elektrische storing en een zwakke batterij zijn de meest voorkomende vormen van autopech. Ook het verlies, diefstal of het achterlaten van autosleutels in een gesloten voertuig en een lekke band, evenals tekort aan brandstof, het tanken van de verkeerde brandstof en bevroren brandstof, staan hoog in de top 10 van de meest voorkomende redenen van immobilisatie. Uw Bosch Car Service biedt u voor die gevallen dan ook graag het Bosch Mobility Programme aan. Uw mobiliteitsgarantie gedurende 12 maanden in heel Europa, 24u per dag, 7 dagen per week.

Wat?

Indien de reparatie van uw voertuig langere tijd gaat duren, wordt er kostenloos vervangend vervoer ingezet (categorie B) met een maximum van 5 dagen. Indien bij pech in het buitenland uw voertuig niet binnen de 2 werkdagen na de melding gerepareerd kan worden, kunt u ervoor kiezen om uw verzekerd voertuig, eventueel met gekoppelde aanhangwagen, vouwwagen of caravan naar uw Bosch Car Service in België te laten transporteren. U kunt ook het voertuig ter plaatse laten repareren zonder op het einde van de reparatie te wachten. In dit geval wordt u een vervoerbewijs ter beschikking gesteld om uw voertuig na de reparatie zelf te gaan ophalen. Kan uw voertuig wel binnen 2 werkdagen gerepareerd worden, dan worden eveneens uw hotelovernachtingen vergoed. De kosten van de onderdelen en de reparatie vallen echter niet binnen het Bosch Mobility Programme.

Hoe?

Zo snel mogelijk komt de hulpdienst ter plaatse en zal nagaan in hoeverre uw voertuig door middel van reparatie ter plaatse opnieuw rijklaar gemaakt kan worden. Is dit echter niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, zal uw voertuig afgesleept worden naar uw eigen Bosch Car Service of een Bosch Car Service in de buurt.
Made By PubliProductions